Podporna stran spletne strani

Podporna stran (angl. Second page) spletne strani je stran in predstavitev vaše dejavnosti oz. ponudbe na drugi spletni predstavitvi, ki je z aktivnimi povezavami (linki) povezana z vsebino na vaši spletni strani. Podporna spletna stran lahko učinkovito pripomore k vaši boljši uvrstitvi v splatnih iskalnikih (npr. Google).

Primer podporne strani si lahko ogledate na tej povezavi.

Zakaj imeti podporno spletno stran?

Podporna stran predstavlja doprinos vaši spletni strani saj zaradi večje aktivnosti na celotnem spletnem mestu ponuja uporabnikom širši spekter informacij in je OFF – SITE optimizacija vaše spletne strani zaradi večjega obiska. Več o OFF -SITE optimizaciji si lahko preberete na tej povezavi.

Prednosti podporne spletne strani so tudi vnešene ključne besede (neomejeno), ki so skladne z vašo dejavnostjo in ste na podlagi teh ključnih besed prikazani kot ponudnik produkta/storitve/dejavnosti… v dotičnem mrežišču oz. spletišču, v najširšem možnem spektru skladnem z vašo ponudbo!

V sklopu podporne strani so tudi novice, ki jih lahko tudi sami objavljate in so prikazane na prvi strani spletnega mesta.

Za informacije glede podporne strani nas kontaktirajte na: info(at)optimizacija-gle.si